Microneedling in de salon

Deze proffesionele gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneelding de DermaPen. De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling. Zeer nauwkeurig zorgt deze ervoor dat uw gezicht en hals optimaal behandeld kunnen worden. 
De microneedling behandeling in de salon activeerd het zelfherstellend vermogen van de huid, nieuwe cellen worden aangemaakt en collageenaanmaak geactiveerd. Na de behandeling voelt uw huid steviger en gladder aan een doffe fletse huid wordt gezonder en gaat weer stralen.

 

Werkwijze

  • Reinig van gezicht en hals
  • Serum aanbrengen
  • Volgens een vast patroon zal met de DermaPen uw hele gezicht en hals behandeld worden
  • Voedende en kalmerende producten worden aangebracht
  • Afsluiten met een dagcreme

Wat ervaart u tijdens de behandeling?

De Microneedling behandeling is een milde behandeling en goed te verdragen. U voelt hooguit een zachte trilling en licht prikkelend gevoel.
 


Na de behandeling

Direct na de behandeling zal de huid roze/rood kleuren en kan warmer aanvoelen eventuele roodheid  zal na enkele uren afnemen. De behandeling resulteert in een egalere en stralende huidteint. U mag indien wenselijk makeup aanbrengen. 


Hoevaak mag u deze behandeling boeken?

Ik adviseer u om 4 weken rust tussen de microneedling behandelingen te plannen. U kunt in deze periode gewoon diverse gezichtsbehandelingen laten doen dit is geen enkel probleem.
 
 
 

Is de behandeling veilig?

Ik ben gecertificeerd om deze behandeling in de salon te mogen aanbieden en heb hiervoor intensieve trainingen gevolgd. Tijdens deze behandeling werk ik met de Dermapen welke GGD goedgekeurd is dit geeft u zekerheid betreffende hygiëne.

 

 
Schoonheidssalon Willeke Huidverzorging & Permanente Make up

Willeke van Brederode
Masaistraat 47
1448 MG Purmerend / Weidevenne

 

Telefoon:

0299 402 504

Mobiel:

06 426 427 67

E-mail:

info@willeke-huidverzorging.nl

 

Recensies

Openingstijden schoonheidssalon Purmerend


Maandag: 08:30 tot 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag: 08:30 tot 18:00
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: Gesloten