MARC INBANE tanningspray 


 

Geen tijd voor zonnen? En toch met 'n egaal bruin kleurtje de zomer in!?  

Zelf ben ik helemaal weg van de tanningspray van Marc Inbanevol met plantaardige en voedende ingrediënten zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E.  
De spray bevat geen parrabenen, siliconen en metalen en is een hypoallegeen product waar dermatologen in verschillende ziekenhuizen en klinieken mee werken bij mensen die huidkanker hebben gehad of niet meer in de zon mogen ivm anti biotica gebruik.

Deze tanningspray ruikt in tegenstelling tot veel andere niet vies. Niet voor niets is de favoriet bij veel BN’ers. Ik gebruik dit product omdat ik de zon zoveel mogelijk vermijd vanwege kans op huidziektes. Daarbij zorgt zon voor huidveroudering. Om die reden lig ik ook nooit onder de zonnebank.  

Marc Inbane is een mooi alternatief. Je krijgt een prachtige egaal bruine kleur zonder vlekken en je bent meteen na de behandeling prachtig bruin (niet oranje!). Heb je een feestje, draag je een rokje? Ff sprayen en go!  

Ook in de winter vind ik het een uitkomst: met een lekker kleurtje zie je er gelijk een stuk gezonder uit! Natuurlijk is het product ook door mannen te gebruiken!  

Hieronder vertel ik je mijn eigen ervaringen en tips waardoor je het gebruik van deze tanningspray vergemakkelijkt en het resultaat bevordert:  

 • Zorg dat je voor je het product aanbrengt, je eerst je huid goed scrubt met een scrubzout en/of scrubhandschoen. Breng voor je het product aanbrengt een hydraterende crème aan (als je tenminste net gedoucht hebt) en laat dat even goed indrogen. Zo neemt de tanningspray gelijkmatiger op. 

 • Je kan het beste je benen niet spayen vlak na het scheren doe dit dan de volgende dag dit omdat het mesje de huid ruw maakt en het resultaat daardoor minder gelijkmatig zal zijn. 

 • Altijd de fles goed schudden voor gebruik. Breng op de glove de tanningspray aan en verdeel over de huid.  

 • Tip: bewaar het doosje van de glove en doe hier steeds de glove weer in terug zodat je badkamerkastje van binnen niet bruin wordt. Let op: plekken als ellebogen, eelt, droge plekken, voeten, ruimte tussen vingers, nagels etc. vermijd ik altijd omdat deze plekken vaak extra goed opnemen.  

 • Je kunt wel rechtstreeks sprayen op de huid, maar vanwege de fijne nevel zit je badkamer er wel onder en daar heb je bij de glove echt géén last van. Spray je toch liever, ga dan op een handdoek staan om te voorkomen dat je voetzolen bruin worden. Houdt de fles zo'n 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging alsof je haarlak sprayt. Bij het hele lichaam doe je dit van boven naar beneden. De rug/achterkant is altijd een lastig verhaal. Wat ik altijd doe: (de flacon werkt ook ondersteboven) ik buig voorover in een hoek van 90 graden, spray omhoog/achter zodat het product op mijn rug valt. Maar even iemand anders vragen is idealer ;-) 

 •  Ben je klaar met insprayen/smeren, föhn dan je huid even droog. Je kunt deze behandeling meerdere malen herhalen. Tot je de gewenste kleur hebt. Je kunt beter een paar keer een dun laagje doen dan in 1 keer erg veel. Altijd goed je handen wassen na gebruik!!! 

 • Zorg wel dat je eens in de week even je huid scrubt. Vaak zie je wel aan de huid dat dit nodig is. En je kunt de behandelingen meteen weer herhalen. 

 • Ik kan niet ontkennen dat het product vlak na het aanbrengen iets af laat, maar zelf vind ik het niet storend. Ik doe het vaak voor het slapen gaan, zodat ik de volgende dag een bruin kleurtje heb en het niet meer aflaat. Het is prima uit te wassen.1 flacon is wel tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. De kleur houdt zeker 5 dagen. 

 • Laat het product 2 uur intrekken en spoel na die tijd het overtollige laagje wat iets kan afgeven onder de douche af dan weet u zeker dat u niet meer afgeeft. 

 • Dep je huid na het douchen droog, i.p.v. hard vegen. Je moet in bovenstaande even handigheid krijgen. Zodra je het onder de knie krijgt, kun je altijd genieten van een bruin getinte huid. 

  U kunt na gebruik gewoon uw gebruikelijke make up aanbrengen en zonnebrandmiddel gebruiken.

Geniet van een mooie bruine tint zonder zon!

 


Recensies

Openingstijden schoonheidssalon Purmerend


Maandag: 08:30 tot 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag: 08:30 tot 18:00
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: Gesloten