Aandachtspunten VOOR uw PMU behandeling

 • Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine of chiazaad en bloedverdunners.

 • Tekent u uw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik u om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar de salon te komen, dit om te zien wat u gewent bent.

 • Lenzen moeten uit tijdens de eyelinerbehandeling.

 • Gebruik geen mascara wanneer u voor uw eyelinerbehandeling komt.

 • Gebruik 7 dagen voor uw eyelinerbehandeling geen waterproof mascara of waterproof eyeliner of olie reiniging dit laat een onzichtbaar filmlaagje op de huid achter waardoor het pigment moeilijk wordt opgenomen door de huid. Gewone mascara of reinigingsmilk mag wel.

 • Eyeliners mogen niet geplaatst worden als u wimper extensions draagt. Zorg dat deze minimaal één week voor de behandeling verwijderd zijn.

 • Gebruikt u wimpergroeiserum? U dient hier 4 weken voor een eyeliner behandeling mee te stoppen.

 • Komt u op de dag van de behandeling met gewassen haren zodat u de pigmentatie de volgende dag makkelijker droog kan houden.

 • Lippen: Heeft u regelmatig een koortslip dan is het beter af te raden om de behandeling te ondergaan. Wanneer u heel af en toe een koortslip heeft dan moet u deze richtlijnen volgen: Neem een week voor de behandeling L-Lysine 1500 mg. en Vitamine C-Ester 2000 mg. in. Bij voorkeur van de merken Solgar en Or-thica. Neem de voedingssupplementen samen in op een nuchtere maag. Ongeveer 7 dagen na de behandeling kunt u hier eventueel mee stoppen.

 

Nazorginstructies

Gefeliciteerd met uw nieuwe wenkbrauwen eyeliner of lippen!
De pigmentatie is de eerste 10 dagen 50% donkerder dan het uiteindelijke resultaat schrikt u hier niet van en heb vertrouwen in uw specialiste! Uw PMU zal na genezing subtiel en zacht effect geven. Tijdens het genezingsproces dient u zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest met een zo optimaal mogelijk resultaat. Volg daarom de onderstaande intructies nauwkeurig op:

 • U dient de eerste dag de pigmentatie om de 3 uur te reinigen met een vochtig watje niet drijfnat! Wrijf voorzichtig 1 kant op en herhaal deze beweging 3 maal, dep hierna voorzichtig droog met een tissue. Daarna bengt u heel dun de meegegeven nazorgcrème aan op de pigmentatie en dep daarna met een tissue om eventueel overtollig product te verwijderen. Het is de bedoeling dat de pigmentatie soepel blijft en niet super vet.

 • U mag de pigmentatie 10 dagen niet nat maken en niet langdurig douchen, sauna of zwembad bezoeken, niet sporten of make up aanbrengen op het behandelde gebied. Dit mag pas als de eventuele korstjes eraf zijn en uw huid genezen is, dit is meestal na ongeveer 7 a 10 dagen afhankelijk van de gebruikte techniek.

 • U mag niet pulken aan de pigmentatie. Anders verwijdert u pigment uit de huid en dit zal het resultaat nadelig beïnvloeden dit is vooral in het stadium dat de korstjes eraf vallen lastig. Als de korstjes eraf gevallen zijn zal het lijken alsof er weinig pigment meer aanwezig isen de huid zal wat rood zijn, in de week hierna zal de kleur weer opbloeien, terugkomen bij de tweede behandeling vullen we de pigmentatie waar nodig aan.

 • De eerste 14 dagen dient u de pigmentatie te beschermen tegen direkt zonlicht, draag zo nodig een zonnebril / hoedje en gebruik een sunblock. Ik wil u aanbevelen om er een gewoonte van te maken om uw wenkbrauwen met sunblock in te smeren uv straling vervaagt PMU en een met een goede bescherming heeft u langer plezier van uw wenkbrauwen.

 • U mag de pigmentatie de gehele behandelingsperiode niet blootstellen aan de zonnebank bedek de pigmentatie met een watteschijfje of dikke laag sunblock als u toch onder de zonnebank wilt.

 • Lippen: maak geen gebruik van whitening tandpasta en smeer de eerste 5 dagen voor het tandenpoetsen de lippen in met bepanthene. De eerste 12 uur is het beter is om pittig eten te vermijden en geen heet drinken te nuttigen, drink de eerste 12 uren na de behandelingen door een rietje bij warme en kouden dranken. 
   

Schoonheidssalon Willeke Huidverzorging & Permanente Make up

Willeke van Brederode
Masaistraat 47
1448 MG Purmerend / Weidevenne

 

Telefoon:

0299 402 504

Mobiel:

06 426 427 67

E-mail:

info@willeke-huidverzorging.nl

 

 

Recensies

Openingstijden schoonheidssalon Purmerend


Maandag: 08:30 tot 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag: 08:30 tot 18:00
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: Gesloten