Permanente make up met een natuurlijke uitstraling!

 
Permanente make up is een veel gevraagde behandeling in mijn salon.
De techniek van permanente make up lijkt op tatoeëren, het verschil is dat er er minder diep gewerkt wordt en er worden tijdelijke pigmenten gebruikt, dit is verplicht door de GGD.

In mijn salon zet ik  permanente make up wenkbrauwen, ogen en lippen. Tijdens de eerste afspraak teken ik de wenkbrauwen en eyeliner eerst voor zodat u kunt zien of het model aan uw wensen voldoet, zo komt u niet voor verassingen te staan. 
Uw permanente make up is mooi gelukt als men niet gelijk ziet dat dit bij u is aangebracht. Mijn streven is om uw uitstraling zo natuurlijk mogelijk te accentueren! 
 

Wenkbrauwen


Bent u niet tevreden met uw wenkbrauwen? Heeft u te weinig of geen eigen wenkbrauwen?Tekenend u uw wenkbrauwen bij? Of is de vorm niet naar uw wens? Door middel van permanente make up is dit makkelijk te corrigeren. Met behulp van permanente make up laat u uw wenkbrauwen meer spreken! U ziet er op ieder moment van de dag verzorgt uit. Geen gedoe meer met potloodjes en poeder.
Geen verdwijnende wenkbrauwen meer bij regen, zweten, douchen, zwemmen of vegen. Geen tijd meer kwijt als u opstaat om uw wenkbrauwen gelijk te krijgen.
 
De meest toegepaste technieken zijn :
  • Hairtroke techniek het tekenen van haartjes met apparaat
  • Microblading het tekenen van haartjes met mesjes
  • Powderbrow  voor een zacht en luchtig effect te vergelijken met een poeder
  • Schaduwtechniek een duidelijker zichtbaar potlood effect
Indien nodig zal er een combinatie gekozen worden van verschillende technieken om het door u gewenste effect te bereiken. Uw eigen wenkbrauwharen blijven behouden en worden niet afgeschoren. Het eindresultaat wordt zacht, charmant en zo natuurlijk mogelijk!
 

Lippen / Aquarel lips

In mijn salon worden uw lippen op natuurlijke wijze geaccentueerd door middel van een blush / schaduw effect. Allereerst wordt uw lipcontour wordt licht geaccentueerd en vervolgens wordt deze uitgeschaduwd naar de binnenzijne van uw lippen, dit crieërd een zacht poeder effect. Aquarel lips wordt toegepast in de door uw gewenste kleur afgestemt op uw wensen.
Aquarel lips laat u uw lippen meer spreken, volle lippen met een mooi strak contour zonder zwaar opgemaakt effect! U hoeft alleen nog maar een gloss aan te brengen en uw lippen zien er op ieder moment van de dag verzorgt uit!


Subtiele eyeliner


Wilt u uw ogen meer laten spreken? 
Dan is een subtiele eyeliner de juiste keuze voor u!
Voor een volle, sprekende oogopslag. Uw ogen zien er altijd mooi uit onder welke omstandigheden dan ook. Geen last meer van een uitgelopen oogpotlood of eyeliner door water, zweet of hangende oogleden. Geen last meer van geirriteerde ogen door cosmetica.

Een subtiele eyeliner wordt afgestemd op uw wensen, de vorm van uw ogen en uw huidconditie. Ik bespreekt met u welke mogelijkheden het meest passend zijn. De subtiele eyeliner vormt een mooie basis voor uw verdere make up. 
 

Veiligheid en kwaliteit 

  • Leveranciers Li, Biotek, Ecuri en Hulscher Cosmetics voldoen allen aan de hoog gestelde eisen in de EU.
  • Nauwkeurige apparatuur
  • De huid raakt minimaal beschadigd
  • Pijnloze methode
  • Gebruik van Steriele naaldmodule (wegwerp) goedgekeurd door de GGD


Schoonheidssalon Willeke Huidverzorging & Permanente Make up

Willeke van Brederode
Masaistraat 47
1448 MG Purmerend / Weidevenne

 

Telefoon:

0299 402 504

Mobiel:

06 426 427 67

E-mail:

info@willeke-huidverzorging.nl

 

Recensies

Openingstijden schoonheidssalon Purmerend


Maandag: 08:30 tot 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag: 08:30 tot 18:00
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: Gesloten