Rest acne littekens

Littekens kunnen onstaan na een operatie, verwonding of wanneer er bij ernstige acne sprake is van diepe ontstekingen of overmatig pulken. 
Alle vormen van een "ontstoken" acne kunnen een aanleiding geven tot littekenvorming. Maar ook ten gevolge van een normale wondgenezing kunnen er littekens ontstaan. Zichtbaar in de vorm van putjes, kuiltjes of verhevenheden in het huidoppervlak. De diepte van littekens kan variëren en de kleur is meestal rood of wit.
 
In de salon zie ik veel rest acne littekens. Gevoeligheid voor het ontstaan van deze rest acne littekens verschilt van persoon tot persoon. Vooral de aanwezigheid van diepe ontstekingen, zoals bij acne conglobata, en het pulken aan genezende wondjes resulteert uiteindelijk in littekenvorming. Het is van belang om op tijd in te grijpen. Hoe langer acne onbehandeld blijft, hoe groter de kans is op blijvende weefselbeschadiging.
 

Behandeling van rest acne littekens

In mijn schoonheidssalon zijn er diverse behandelmogelijkheden, meestal start de behandeling met het manueel uitreinigen van de huid met een MEDEX acne behandeling. Dit om verdere littekenvorming tegen te gaan en met een schone huid te starten met eventueel microneedling al dan niet gecombineerd met peelingen.

Iedere behandeling wordt afgestemd op uw huidconditie en wensen. Het is belangrijk dat u beseft dat littekens nooit zullen verdwijnen! Uw algehele huidconditie verbeteren en rest acne littekens verzachten is zeker haalbaar en geeft al een mooi resultaat!Schoonheidssalon Willeke Huidverzorging & Permanente Make up

Willeke van Brederode
Masaistraat 47
1448 MG Purmerend / Weidevenne

 

Telefoon:

0299 402 504

Mobiel:

06 426 427 67

E-mail:

info@willeke-huidverzorging.nl

 
 
 

Recensies

Openingstijden schoonheidssalon Purmerend


Maandag: 08:30 tot 18:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:  08:30 tot 18:00
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag: 08:30 tot 18:00
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: Gesloten